x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Motivele pentru care te simți blocată la locul de muncă

Motivele pentru care te simți blocată la locul de muncă

26 Dec 2017   •   12:36
 Motivele pentru care te simți blocată la locul de muncă

Deși este normal să te lupți în timp ce începi să crești în cariera ta, este regretabil că ai conștientizat faptul că au apărut nemulțumirile. Chiar dacă mulți dintre noi avem momente în care suntem nemulțumiți la locul de muncă, există aceia dintre noi care ne simțim constant neîmpliniți, scrie clickpentrufemei.  

Există mai multe motive pentru care oamenii se simt blocați la locul de muncă:

Te simți mult prea confortabilă

Nu este nicio problemă dacă lista de sarcini pentru această zi a fost lungă de două pagini - ați rezolvat  deja totul și ai avut timp să ieși și la o cafea, să îți faci planurile de weekend și să vorbești cu cea mai bună prietenă. Poți da vina pentru abilitățile de gestionare a timpului sau pentru cei cinci ani de experiență, dar ești foarte eficient la locul de muncă. Atunci, care este singura ta nemulțumire? Confortabilitatea tinde să ducă la nemulțumire. Așadar, caută modalități prin care să crești și ia în considerare alte activități.

Aptitudinile tale nu sunt la zi

Chiar dacă abilitățile tale ți-au adus acest loc de muncă, dorința ta de a învăța ceva nou este aceea de a crește. În timp ce nu trebuie să fii eficient în fiecare program creativ și fluent în două limbi, este o idee bună să faci mai multe cercetări în domeiul de lucru și să descoperi care programe și abilități pe care le poți învăța spre ajutorul tău. Prin hotărârea de a rămâne la curent cu noutățile din domeniul tău, vei deschide noi oportunități la locul de muncă și vor apărea noi șanse.

Nu te simți conectată la companie sau la echipa de lucru

Uneori nu e ceea ce faci, ci cum te simți când o faci. Indiferent dacă ești un inginer sau un antreprenor, există un sentiment de mândrie care vine cu găsirea scopului, fiind apreciat pentru aceasta. Mulți dintr noi nu suntem motivați la locul de mucă, pentru că lipsește pasiunea pentru munca depusă. Deși este posibil să nu ai locul de muncă visat (încă), reamintește-ți că trebuie să începi de undeva. Pe măsură ce vei continua căutarea, schimbă-ți modul de gândire, vorbește cu colegii și învață zilnic câte ceva despre activitățile curente, care te pot ajuta să prosperi pe viitor.

×
Subiecte în articol: loc de munca job