x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social O femeie măritată din Siberia a fost înșelată cu 15.000 de dolari. Ea dorea să îl întâlnească pe Chris Hemsworth

O femeie măritată din Siberia a fost înșelată cu 15.000 de dolari. Ea dorea să îl întâlnească pe Chris Hemsworth

28 Noi 2018   •   23:30
O femeie măritată din Siberia a fost înșelată cu 15.000 de dolari. Ea dorea să îl întâlnească pe Chris Hemsworth

O femeie din Rusia a pierdut aproape 15.000 de dolari într-o înșelătorie care-i folosea numele starului Chris Hemsworth. Doamna din Irkutsk s-a împrumutat cu 980.000 de ruble pentru a plăti o întâlnire cu actorul australian, bani pe care i-a pierdut.

Anonima în vârstă de 42 de ani a spus polițiștilor că a fost înșelată într-un moment când mariajul său era în criză. Aceasta a primit de nicăieri un tweet de la un bărbat care se prefăcea că este Hemsworth.

Pentru a-și face viața mai interesantă, ea a oferit banii pentru a-l ajuta să zboare până la ea în Siberia. Dar totul a fost doar o cruntă inșelătorie.

„Căsătoria noastră mergea bine până de curând când am început să ne certăm destul de serios” confesează ea. „Relațiile s-au înrăutățit și chiar atunci actorul mi-a trimis mesaj pe Twitter”.

El a scris în engleză: „Hei, sunt Chris Hemsworth, sunt un actor celebru din Australia și trăiesc în California. Ești foarte frumoasă, vrei să vorbim?”

Totul a părut real pentru rusoaică, așa că s-a împrumutat și a plătit banii. Însă, la scurt timp, toate conturile de pe rețelele sociale ale bărbatului au fost șterse.

×
Subiecte în articol: Chris Hemsworth siberia înşelăciuni