x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Oasele din pădure nu sunt ale Alexandrei

Oasele din pădure nu sunt ale Alexandrei

de Ion Alexandru    |    19 Sep 2019   •   09:45
Oasele din pădure nu sunt ale Alexandrei

INML a înaintat, ieri, procurorilor DIICOT raportul final de expertiză medico-legală anropologică efectuată asupra fragmentelor osoase descoperite, pe data de 5 august, în zona de lizieră de pădire unde Gheorghe Dincă a indicat că a aruncat cadavrul carbonizat al Luizei Melencu. Raportul nu face referire la identitatea victimei ca fiind Luiza, dar aduce o lămurire esențială. “Resturile scheletale și dentare identificate în liziera pădirii aparținând stațiunii agricole Caracal provin de la altă persoană decât de la cea descoperită la data de 26 iulie 2019”, se arată în acest raport, ceea ce demonstrează că este vorba despre o altă victimă decât Alexandra Măceșanu.

Concret, concluziile raportului de expertiză relevă faptul că fragmentele osoase și fragmentele dentare în cauză provin de la o singură persoană, de sex feminn, cu vârsta biologică, estimată la momentul decesului, cuprinsă între 15 și 19 ani Aceasta este singura legătură cu Luiza, dar care nu certifică absolut deloc că ar fi vorba despre cadavrul ei.

Mai mult, INML a finalizat și expertiza medico-legală antropologică asupra resturilor osoase descoperită în curtea ui Gheorghe Dincă, toate aceste oase fiind de origine animală. Aceste concluzii ridică, astfel, alte semne de întrebare și crează suspiciunea rezonabilă că avem de-a face cu o a treia victimă a lui Dincă. Fără a se elucida deloc ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. 

×
Subiecte în articol: alexandra măceșanu