x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social PANICĂ la metrou, fum gros la Piaţa Victoriei! Anunţul de ULTIMĂ ORĂ al Metrorex

PANICĂ la metrou, fum gros la Piaţa Victoriei! Anunţul de ULTIMĂ ORĂ al Metrorex

17 Aug 2017   •   09:51
PANICĂ la metrou, fum gros la Piaţa Victoriei! Anunţul de ULTIMĂ ORĂ al Metrorex

Panică, în această dimineaţă, la metrou, după ce o garnitură care circula dinspre stația Piața Romană spre Piața Victoriei a ajuns pe peron plină de fum. Conform primelor informații, un cablu ar fi luat foc.

O degajare minoră de fum s-a produs, joi dimineaţă, între staţiile de metrou Piaţa Victoriei şi Piaţa Română, dar circulaţia trenurilor s-a derulat normal fără să existe, în niciun moment, vreun pericol de incendiu, se arată într-un comunicat de presă al Metrorex, transmis AGERPRES.

'Informăm publicul călător că, astăzi, 17.08.2017, în jurul orei 8:50, la trecerea unui tren de metrou pe Magistrala 2, s-a produs un arc electric în zona unui izolator, cu degajare minoră de fum. Circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în condiţii normale. Precizăm că nu a existat în niciun moment vreun pericol de incendiu. Pasagerii au călătorit în siguranţa, singurul inconvenient fiind fumul simţit de aceştia pe o durată scurtă de timp, în mod pasager, la trecerea punctuală prin zona respectivă', notează societatea de transport.

Potrivit sursei citate, echipele Metrorex au intervenit de urgenţă pentru scoaterea fumului cu ajutorul sistemelor speciale de ventilaţie, iar la ora actuală circulaţie se desfăşoară normal pe acesl tronson.

 

×
Subiecte în articol: metrou fum