x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Panică la metrou, sute de oameni sunt blocaţi pe peron, la Piaţa Victoriei!

Panică la metrou, sute de oameni sunt blocaţi pe peron, la Piaţa Victoriei!

06 Mar 2018   •   10:35
Panică la metrou, sute de oameni sunt blocaţi pe peron, la Piaţa Victoriei!

Sute de oameni au rămas blocați pe peron zeci de minute, la stația Piața Victoriei, după ce, în stația Tineretului, o garnitură a avut probleme tehnice la ușile de acces.

Aglomerația s-a format și între stațiile Unirii și Tineretului, multe persoane aşteptând şi o jumătate de oră ca să se urce în metrou."Metrou Victoriei. Nu se mișcă nimic. Nu pot să coboare cei din tren, iar pe peron continuă să vină oameni din magistrala centrală. Sunt trenuri care așteaptă în tunel”, a scris o tânără pe Facebook. 

Metrorex susţine că aglomeraţia s-a creat în condiţiile în care la ora 8:10, în staţia Tineretului, un tren de metrou a avut probleme tehnice la uşile de acces, fiind retras din circulaţie pentru remedierea defecţiunilor.”Metrorex informează publicul că astăzi, 06.03.2018, la ora 08:10, în staţia Tineretului, un tren de metrou a prezentat probleme tehnice la uşile de acces, acesta fiind retras din circulaţie pentru remedierea defecţiunilor.Călătorii au fost debarcaţi în staţia Tineretului şi preluaţi de celelalte trenuri. Aceştia au fost permanent informaţi despre situaţia creată prin sistemul de sonorizare din trenuri dar şi din staţii”, a anunţat Metrorex.Călătorii au fost debarcaţi în staţia Tineretului şi preluaţi de celelalte trenuri şi au fost permanent informaţi despre situaţia creată, prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar şi din staţii, mai spun reprezentanţii Metrorex.http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: haos metrou piata victoriei