x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Patriarhia donează 20.000 de euro pentru achiziția de echipamente medicale destinate spitalelor sucevene

Patriarhia donează 20.000 de euro pentru achiziția de echipamente medicale destinate spitalelor sucevene

19 Mai 2020   •   14:33
Patriarhia donează 20.000 de euro pentru achiziția de echipamente medicale destinate spitalelor sucevene

Patriarhia Română donează circa 20.000 de euro pentru achiziția de echipamente medicale destinate spitalelor din județul Suceava, anunță, marți, un comunicat al Bisericii Ortodoxe Române (BOR).

 

„Venind concret în sprijinul proiectului Alături la greu. Ajutăm Suceava, derulat de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, încă de la începutul crizei sanitare provocată de pandemie, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a avut inițiativa donării sumei de 96.752 lei (20 000 euro) din Fondul „Filantropia” al Patriarhiei Române”, potrivit BOR.

 

Cu această sumă vor fi achiziționate mai multe aparate medicale, printre care un electrocardiograf, două aparate Holter EKG, trei aparate de monitorizare a funcțiilor vitale și trei injectomate. Aceste aparate medicale sunt destinate Spitalului Municipal „Sfinţii Doctori Cosma și Damian” din Rădăuți, precum și Spitalului Municipal din Fălticeni, precizează Patriarhia.

Mediafax

×
Subiecte în articol: donatie patriarhie