x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Patriarhia Română sprijină spiritual "Marşul pentru viaţă"

Patriarhia Română sprijină spiritual "Marşul pentru viaţă"

23 Mar 2017   •   16:40
Patriarhia Română sprijină spiritual "Marşul pentru viaţă"
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images IPS Daniel

Patriarhia Română nu face parte dintre organizatorii marşului pentru viaţă din ziua de 25 martie, dar a binecuvântat şi sprijină spiritual manifestarea. 

"Aceste manifestări nu au un organizator unic, ci în fiecare oraş sau localitate există organizatori locali independenţi, care reprezintă diferite organizaţii şi instituţii pro-viaţă locale", precizează Biroul de presă al Patriarhiei Române, într-un comunicat transmis joi Agerpres

Patriarhia precizează totodată că participarea clerului şi mirenilor la acest eveniment nu este obligatorie, ci benevolă. 

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a binecuvântat demersul Asociaţiei "Studenţi pentru viaţă" de a organiza cea de-a şaptea ediţie naţională a marşului pentru viaţă, eveniment care va avea loc în după-amiaza zilei de 25 martie, la sărbătoarea Bunei Vestiri, în 285 de localităţi. 

În cadrul acestui eveniment sunt reafirmate valorile familiei creştine tradiţionale, îndeosebi darul sfânt al vieţii prin naşterea de copii şi creşterea lor în credinţă sfânta şi iubire milostivă, se mai arată în comunicatul Biroului de presă al Patriarhiei Române.

×