x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social S-a căsătorit cu el doar pentru a intrat în țară, după care i-a înscenat violența domestică

S-a căsătorit cu el doar pentru a intrat în țară, după care i-a înscenat violența domestică

08 Dec 2018   •   08:13
S-a căsătorit cu el doar pentru a intrat în țară, după care i-a înscenat violența domestică

Un bărbat cere guvernului australian să îi deporteze soția. Aceasta a fost filmată în timp ce îl înscena pentru violență domestică, conform Mirror.

Faisal, din Sydney, a fost căsătorit cu soția sa marocană, Asmae, timp de opt luni. După aceea, el a suspectat că a fost folosit de către femeie pentru a intra în țară.

Cuplul s-a întâlnit pe un site de matrimoniale, dar Faisal s-a îngrijorat că soția sa nu îl iubea. A vorbit cu un avocat și cu un expert în vize, dar soția sa i-a găsit email-urile și a acționat.

Faisal a spus că atunci când a ajuns acasă, și-a găsit apartamentul distrus. Apoi, soția a făcut scandal și el a fost arestat pentru asalt.

Imaginile de pe camere filmat au arătat că soția s-a dus în lift și s-a lovit de două ori cu pumnul în față.

Faisal a spus: „Nu credeam că va ajunge până acolo și se va duce la poliție după tot ce am făcut pentru ea, a uitat totul doar pentru a-mi distruge viața”.

„Eu sunt victima acum. Am fost abuzat iar și iar, emoțional, mental, financial. Eu sunt victima. A făcut ceea ce a făcut și acum este rândul ei să facă față consecințelor” a spus el.

Asmae a plecat din Sydney și acum trăiește undeva în Australia. Faisal cere guvernului să îi trimită fosta soție înapoi în Maroc.

×
Subiecte în articol: sydney australia violenta domestica