x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Sălaj: Doi angajaţi ai unei firme din Zalău, răniţi într-un accident de muncă

Sălaj: Doi angajaţi ai unei firme din Zalău, răniţi într-un accident de muncă

25 Apr 2016   •   16:19
Sălaj: Doi angajaţi ai unei firme din Zalău, răniţi într-un accident de muncă
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Doi angajaţi ai unei firme din Zalău au fost răniţi, luni, după ce au căzut de la înălţime, de pe o schelă, într-o hală, fiind transportaţi de către un echipaj SMURD şi un echipaj al Ambulanţei la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean.

"Un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Zalău, a fost solicitat să intervină, luni, pentru a acorda îngrijiri medicale celor două victime implicate într-un accident petrecut în interiorul halei unui operator economic situat pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiu. Cei doi bărbaţi au primit îngrijiri medicale şi au fost transportaţi de către un echipaj SMURD şi un echipaj al ambulanţei la UPU Zalău. Cel preluat de SMURD avea o plagă la cap şi suspiciune de fractură la o claviculă", a declarat luni, pentru AGERPRES, Lucian Jacodi, purtător de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj.

Potrivit acestuia, victimele erau în vârstă de 31, respectiv 52 de ani, ambii fiind conştienţi la preluarea lor de către SMURD şi Ambulanţă.

Surse oficiale au precizat pentru AGERPRES că cei doi au căzut de la înălţime, de pe schela aflată în interiorul unei hale.

Accidentul de muncă a fost întregistrat şi la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Sălaj fiind, deocamdată în cercetare. Andrei Ciucă, inspector în cadrul ITM Sălaj, a precizat pentru AGERPRES că, nefiind vorba de un accident grav, reprezentanţii instituţiei nu s-au deplasat la faţa locului, aşteptându-se însă primirea unui raport din partea angajatorului privind condiţiile în care s-a produs evenimentul. AGERPRES

×