x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Scandal la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede. Oamenii sunt supărați că nu și-au primit salariile

Scandal la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede. Oamenii sunt supărați că nu și-au primit salariile

19 Sep 2017   •   17:00
Scandal la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede. Oamenii sunt supărați că nu și-au primit salariile

La Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede cadrele medicale cât și personalul auxiliar acuză conducerea unității de proastă gestionare. Toată lumea este revolatată pentru că nu au fost plătite salariile.

Managerii unității medicale au intrat toți în concediu de odihnă drept care angajații nu au cu cine discuta despre problema banilor.

Aparent, vinovată pare a fi primăria din municipiul Roşiorii de Vede, în subordinea căreia se află unitatea sanitară. Nici la unitatea administrativ teritorială lucrurile nu stau mai bine. Angajaţii de aici şi din societăţile subordonate primăriei nu au mai bani. Surse din cadrul instituţiei au afirmat că în visteria primăriei cam bate vântul, mai ales după măririle de salarii din ultima vreme.

Contactat telefonic, managerul Lucian Alexe recunoaşte că au existat întârzieri la plata salariilor. Şeful spitalului spune că cel târziu mâine (n.n. 20 septembrie) conturile angajaţilor vor fi alimentate.
 

Sursa: infotr.ro

×