x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Școala pe ducă! Mesaj dur al unei directoare de liceu

Școala pe ducă! Mesaj dur al unei directoare de liceu

23 Noi 2018   •   17:08
Școala pe ducă! Mesaj dur al unei directoare de liceu

Directoarea unui liceu important din Capitală a răbufnit pe Facebook față de politicienii de care ajung să depindă destinele profesorilor și până la urmă ale elevilor. "Școala pe ducă! Își doresc să taci naibii și să nu-i mai deranjezi cu nimic, își doresc să te pună la punct și chiar cred că, prin puținele cuvinte pe care le știu, reușesc asta. Să asculți, să dai din cap aprobator și să le scuturi scamele. 
Primării incompetente, oameni gomoși doar pentru că ocupă o funcție, mici Dumnezei în posturile lor care se iau prea în serios (acea prostie ”gravă”, cum spunea un contemporan erudit) și care cred că funcțiile îi fac mai deștepți decât au fost vreodată…Ei da, oamenii aceștia decid, pentru noi toți, cei care ne mai ocupăm încă de școli", scrie pe Facebook Silvia Mușătoiu, directoarea colegiului Gheorghe Șincai din București.

Directoarea deplânge birocrația care împiedică bunul mers al școlilor și modul în care profesorii și mai ales directorii sunt tratați de către cei care decid, cu o semnătură, plata utilităților școlilor sau reparațiile necesare. 

Postarea directoarei a fost comentată și apreciată de sute de utilizatori ai Facebook, iar peste 160 de persoane au redistribuit mesajul.

Sursa: Facebook 

×
Subiecte în articol: liceu directoare facebook