x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Serbările iernii, la Zoo

Serbările iernii, la Zoo

de Diana Scarlat    |    07 Dec 2018   •   11:28
Serbările iernii, la Zoo

Moș Nicolae a venit, la Grădina Zoologică din București, cu surprize pentru cei mici. Iar surprizele vor continua, în fiecare zi, până pe 16 decembrie. Între orele 14:00 – 17:00 se organizează programe de vizitare la Grădina Zoologică din București, pentru elevii claselor I-IV, cu tururi făcute de spiriduși și elfi, gata să-i amuze pe cei mici, dar și să-i ajute să înțeleagă lumea minunată a animalelor. Cei care doresc să pătrundă în lumea minunată a lui Moș Nicolae, la Zoo, se mai pot înscrie în programul de vizitare.

 

Fiecare grup de mici vizitatori va fi primit, la final, în vizită la Moș Nicolae, care le va spune povestea serii, iar copiii vor putea afla astfel legenda Moșului. Copiii vor participa la un spectacol interactiv și vor putea învăța lucruri importante despre tradițiile românești. Spectacolul interactiv pentru copii "Aventurile lui Moș Crăciun la Zoo" marchează atmosfera de sărbătoare care va fi completată de tradiții și meștesuguri românești, colinde, surprize și cadouri pentru cei mici. Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc ieri, 6 decembrie, la ora 15.30, iar la 16.45 au fost aprinse luminile de sărbătoare la Zoo.

 

“Mai sunt locuri dispobile, în perioada 8-16 decembrie, pentru programul care se desfășoară de la ora 14.00. Înscrierile se pot face la adresa de e-mail zoo@sandbox.com.ro sau la telefon 0723120977. Cei care doresc pot merge și direct la Grădina Zoologică. În cadrul acestui program, plata se face doar pentru intrarea la Grădina Zoologică, programul special fiind oferit gratuit, pentru grupurile de elevi și pentru însoțitori, în cadrul proiectului finanțat de Primăria Capitalei, prin Administrația Grădina Zoologică București. Grupurile vor intra în două serii, de la ora 14.00 la 15.30 și de la 15.30 la 17.00. pentru grupurile organizate este nevoie de un însoțitor la zece copii”, explică organizatorii.

×