x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Service VAILLANT - Să te fereşti de ei! "Ghinion! S-a îmbolnăvit depanatorul!"

Service VAILLANT - Să te fereşti de ei! "Ghinion! S-a îmbolnăvit depanatorul!"

de Dan Constantin    |    08 Noi 2016   •   11:00
Service VAILLANT - Să te fereşti de ei! "Ghinion! S-a îmbolnăvit depanatorul!"
Sursa foto: vaillant.com.ro

Ai o centrală Vaillant ÎN GARANTIE. Centrala ta Vaillant ÎN GARANTIE este conectată la un termostat SALUS. Și termostatul SALUS este ÎN GARANȚIE.
AI DOUĂ GARANTII asigurate de VAILLANT SERVICE, DIN STRADA NICOLAE CARANFIL 75. Stai linistit la adapostul lor pana apare PROBLEMA.

Creierasul electronic al termostatului SALUS se da peste cap și nu mai sesizeaza corect temperatura ambientală. Adica, nu mai functioneaza corect și transmite centralei comenzi aiurea.

Dai telefon la SERVICE VAILLANT, CARE DUPĂ PRIMA VORBĂ AMABILA, SCHIMBA TONUL. Operatorul da indicatii cum sa rezolvi problema singur. Nu merge după cum zice el, anasamblul termostat-centrala VAILLANT ESTE HAOTIC.

Soliciti un depanator la fata locului, sa vază el cum merge ansamblul AFLAT ÎN GARANTIE.

Obtii joi, în 3 noiembrie, la sesizarea nr 69955, după insistente, programarea vizitei depanatorului, pentru luni, 7 noiembrie. Se da si ora vizitei - 9.

Stai patru zile cu ochii pe centrala, butonezi să nu dea în clocot. ESTE  ÎN GARANTIE ȘI AI GANDURI BUNE PENTRU MAMELE CELOR DE LA VAILLANT SERVICE.

VINE ZIUA DE LUNI, ORA 9. ASTEPTI SALVATORUL!.IN LOCUL LUI, SUNĂ TELEFONUL. GHINION. S-A ÎMBOLNAVIT DEPANATORUL! PRIMESTI GARANTIE CA VINE ALTUL A DOUA ZI, LA ACEEASI ORA.

Marti, 8 noiembrie, în a SASEA ZI DE LA SESIZARE, NU TE MAI SUNA NIMENI DE LA VAILLANT SERVICE. Suni tu, îngrijorat de starea de sanatate a depanatorului. ÎNTREBI CE-I CU PROGRAMAREA.

Operatorul VASILE CRISTIAN zice, sigur pe el, ca PRECIS VINE CINEVA ÎN 2-3 ZILE! EXASPERAT, VREI SA VORBESTI CU UN SEF. Vasile zice că n-au! Cred ca ASA-I, A SPUS SINGURUL ADEVAR DIN CELE SASE ZILE DE DIALOG CU VAILLANT SERVICE.

Mai primesti un număr de sesizare - 70088.Cu clestele este smuls și numele unui sef - COSMIN BUDAȘCĂ.SĂ TRĂIASCĂ! 

×