x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Sibiu: Inundatiile au oprit circulatia între Săsăuş şi Nou Român

Sibiu: Inundatiile au oprit circulatia între Săsăuş şi Nou Român

29 Iul 2018   •   15:15
Sibiu: Inundatiile au oprit circulatia între Săsăuş şi Nou Român

Drumul Judeţean 105D a fost închis circulaţiei duminică între localităţile Săsăuş şi Nou Român din cauza inundaţiilor, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, Ionuţ Nartea

 

Pe Drumul Judeţean 105A, la ieşire din Marpod, circulaţia este îngreunată, tot din cauza inundaţiilor de duminică, potrivit sursei citate. 

Pe drumul dintre Râul Sadului şi Sadu se circulă, însă aici lucrează echipe de intervenţie, după ce s-au rupt doi stâlpi de lemn din cauza ploilor. 

Cele mai multe probleme au fost create de pârâul Ilimbav, care a ieşit din matcă, punând în pericol şi Staţia de gaz, unde pompierii degajă apa. 

Pentru judeţul Sibiu a fost emisă o avertizare Cod galben de ploi. 

Aproape toate localităţile din judeţul Sibiu au avut de suferit din cauza inundaţiilor de la începutul lunii şi până în prezent. 

Duminică au fost inundate mai multe gospodării din şapte localităţi - Marpod, Agnita, Nou Român, Ilimbav, Glâmboaca, Bungard şi Tălmaciu, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Un bilanţ provizoriu arată că 18 gospodării au fost inundate duminică în judeţul Sibiu. AGERPRES

×