x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Sorina, fetița în vârstă de 8 ani din Baia de Aramă, a părăsit România duminică dimineață spre SUA. Familia Șărămăt nu renunță la luptă

Sorina, fetița în vârstă de 8 ani din Baia de Aramă, a părăsit România duminică dimineață spre SUA. Familia Șărămăt nu renunță la luptă

22 Iul 2019   •   07:23
Sorina, fetița în vârstă de 8 ani din Baia de Aramă, a părăsit România duminică dimineață spre SUA. Familia Șărămăt nu renunță la luptă

Sorina, copilul cunoscut de o țară întreagă în urma scandalului ce a fost declanșat de acele momente revoltătoare cu procuroarea Pițurcă, a plecat duminică dimineață în SUA alături de părinții adoptivi cu o cursă aeriană de pe Aeroportul Otopeni.

"Toate documentele arătau în regulă, iar cei de la vamă nu au putut să invoce niciun fel de motivație ca acest copil să nu părăsească țara. Am primit această știre din mai multe surse, am verificat-o la cel mai înalt nivel și, sincer, îmi pare rău ca eu să fiu cel care să dea această veste", a spus Mihai Gâdea, la începutul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3.

Familia din Baia de Aramă care a crescut-o a aflat vestea-șoc în direct la "Sinteza zilei".

"Nici nu știu ce pot să mai zic... pentru că suntem într-o țară de nimic!. Să le intre bine în cap că noi nu o să renunțăm niciodată la copilul acesta, pentru că nu l-au luat prin adevăr. L-au luat numai prin falsuri și prin minciuni.

Și să asculte bine la ce spun eu acum: Și în 5-10 ani, dacă copilul acesta o să pățească ceva nu o să rămână așa!", a spus, printre lacrimi, Adelina Șărămăt, fiica cea mare a familiei asistentului maternal.

Adelina Șărămăt afirmă că vor lupta în continuare în justiția pentru ca Sorina să se întoarcă în familia care a crescut-o.

×