x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Sportivii de la CSM București vor fi alături de elevii din Capitală în prima zi de școală

Sportivii de la CSM București vor fi alături de elevii din Capitală în prima zi de școală

08 Sep 2017   •   14:50
Sportivii de la CSM București vor fi alături de elevii din Capitală în prima zi de școală

Sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Bucureşti vor fi prezenţi, pentru al patrulea an consecutiv, la festivitatea de deschidere a şcolilor din Capitală, care va avea loc luni, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Sportivii reprezentativi de la ramurile atletism, baschet, handbal, volei, motociclism şi rugby vor fi alături de elevii din peste 25 de şcoli la startul unui nou an şcolar.

Prelungirea acordului de parteneriat dintre CSM Bucureşti şi Inspectoratul şcolar al Municipiului Bucureşti este marcată de o primă acţiune comună între cele două instituţii. Cristina Neagu (handbal), Ioana Baciu (volei), Marian Ispir (rugby) sau Angela Moroşanu (atletism) sunt doar câţiva dintre ambasadorii programului gratuit ''Educaţie prin sport - Sănătos şi Campion'', care are ca scop principal sprijinirea sportului de masă la nivelul elevilor din unităţile de învăţământ de pe raza municipiului Bucureşti.

''Programul 'Educaţie prin sport - sănătos şi campion' este unul extrem de important atât pentru noi, cât şi pentru Primăria Municipiului Bucureşti, oferind oportunitatea tuturor elevilor de a practica sport în regim gratuit. Într-o perioadă în care micuţii sunt atraşi de tehnologia în continuă dezvoltare, cel mai îndrăzneţ obiectiv al nostru este ca CSM Bucureşti să devină o pepinieră pentru sportul bucureştean. S-a dovedit faptul că sedentarismul a devenit una dintre bolile moderne, drept urmare suntem într-o misiune continuă de combatere, educare şi, desigur, creştere a viitorilor campioni. Credem cu tărie că printr-o educaţie sportivă, suntem mult mai aproape de obiectivele noastre'', a afirmat Gabriela Szabo, directorul general al CSM Bucureşti.
 

×