x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social STB: Tramvaiele, troleibuzele și autobuzele vor circula joi începând cu ora 4:00

STB: Tramvaiele, troleibuzele și autobuzele vor circula joi începând cu ora 4:00

14 Noi 2018   •   21:17
STB: Tramvaiele, troleibuzele și autobuzele vor circula joi începând cu ora 4:00

Autobuzele, tramvaiele și troleibuzele voi circula joi încă de la ora 4:00. Societatea de Transport București a anunțat că măsura se ia în vederea asigurării transportului public la nivelul Capitalei. Acesta va fi afectat de greva de avertisment declanşată de angajaţii de la metrou.

"Ca urmare a grevei de avertisment a angajaţilor Metrorex SA, programată pentru ziua de 15.11.2018, între orele 4:00 şi 6:00, în vederea asigurării serviciului public de transport la nivelul Capitalei, STB SA va scoate în traseu liniile urbane de tramvai, troleibuz şi autobuz începând cu ora 4:00", precizează societatea într-un comunicat pentru Agerpres.

Sindicatul Transporatorilor din București din STB este însă solidar cu Sindicatul Liber din Metrou – Unitatea.

"Suntem solidari cu colegii de la metrou alături de care activăm în cadrul Federaţiei Sindicatelor din Transporturi, TRANSLOC şi Servicii Publice ATU-România şi înţelegem foarte bine în ce condiţii grele, stres şi responsabilităţi îşi desfăşoară activitatea. Urmărim în continuare cu deosebită atenţie evoluţia negocierilor în care aceştia sunt implicaţi, cu speranţa că decidenţii vor găsi soluţii pentru a evita o grevă generală cu efecte imprevizibile, nefaste, pentru toţi cetăţenii Capitalei, pentru că transportul public de suprafaţă nu va putea face faţă. Le dorim sindicaliştilor de la Metrou succes în toate demersurile lor şi sperăm ca totuşi, în cele din urmă, dialogul social să fie cel care va avea de spus ultimul cuvânt şi în cadrul acestui conflict colectiv de muncă", scrie sindicatul menţionat.

 

×
Subiecte în articol: stb greva metrorex