x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Surpriză majoră de VALENTINE'S DAY 2018

Surpriză majoră de VALENTINE'S DAY 2018

14 Feb 2018   •   07:10
Surpriză majoră de VALENTINE'S DAY 2018

CFR Călători oferă reduceri de Valentine's Day şi de Dragobete cuplurilor de îndrăgostiţi, care îşi vor putea face declaraţii de dragoste la megafonul din Gara de Nord Bucureşti, potrivit unui comunicat al companiei. Google celebrează Ziua indragostitilor cu un Google Doodle special.

 

Oferta se numeşte "Plimbaţi-vă în doi!! Jumătate tu, jumătate noi !' şi este valabilă pentru zilele de 14 şi 24 februarie. Reducerea este de 50% din tariful biletului întreg şi se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeaşi rută şi în aceeaşi zi.

Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR, este valabilă la anumite trenuri, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător, a precizat operatorul feroviar.

"Aşadar, cuplurile sunt aşteptate în zilele de 14 şi 24 februarie să-şi declare public iubirea la megafonul din Gara de Nord Bucureşti şi să călătorească în doi, cu un singur bilet. Cei hotărâţi pot face chiar şi cereri în căsătorie. Mesajele/declaraţiile în direct vor fi reunite într-o galerie a iubirii pe pagina Facebook CFR Călători", se mai arată în comunicat.

Intrăm într-o perioadă fascinantă, punctată de mai noua "Valentine's Day" şi tradiţionala sărbătoare "Dragobete". Făurar, ca punte spre primăvară, este asociat iubirii împărtăşite. În tradiţiile autohtone dar şi în culturile altor ţări, luna februarie reprezintă celebrearea sentimentelor de dragoste, iubire şi puritate.

Antena 3

×