x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Tir încărcat cu pământ pentru flori, răsturnat în Pasul Tihuţa

Tir încărcat cu pământ pentru flori, răsturnat în Pasul Tihuţa

09 Mai 2018   •   08:59
Tir încărcat cu pământ pentru flori, răsturnat în Pasul Tihuţa

Un tir încărcat cu pământ pentru flori s-a răsturnat, în noaptea de marţi spre miercuri, în Pasul Tihuţa din judeţul Bistriţa-Năsăud, pe DN 17, blocând sensul de urcare, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Crina Sîrb.

 

Accidentul s-a produs la km 105 +200 m, într-o curbă deosebit de periculoasă. Sensurile de urcare spre Pasul Tihuţa au fost blocate după ce şoferul tirului a pierdut controlul asupra volanului în curbă, a pătruns pe contrasens, iar autotrenul s-a răsturnat pe carosabil.

În urma accidentului, şoferul a fost rănit uşor.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat, miercuri dimineaţa, că circulaţia rutieră pe DN 17 Vatra Dornei - Bistriţa se desfăşoară în continuare îngreunat, pe un fir alternativ, în zona în care s-a produs accidentul.

La rândul său, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a precizat că, din cauza unor scurgeri de combustibil pe carosabil produse în urma răsturnării tirului, un echipaj de pompieri militari de la Garda de Intervenţie Prundu Bârgăului a rămas la faţa locului în vederea monitorizării, pentru a se evita producerea unei noi situaţii de urgenţă. AGERPRES

×