x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Trafic restricționat sâmbătă și duminică în Capitală

Trafic restricționat sâmbătă și duminică în Capitală

06 Oct 2017   •   13:10
Trafic restricționat sâmbătă și duminică în Capitală

Traficul rutier va fi restricţionat sâmbătă, 7 octombrie, între orele 14.00-22.00, pe banda I de circulaţie de pe Bd. Gheorghe Magheru, pe tronsonul cuprins între Str. Pictor Arthur Verona şi Str. Jules Michelet, pentru buna desfăşurare a Festivalului Internaţional de Teatru pe trotuar, în zona Teatrului Notarra, informează Brigada Rutieră.

De asemenea, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de duminică, 8 octombrie 2017, între orele 16.30-18.00, se va restricţiona traficul rutier pe Str. Cristian Popişteanu, când va avea loc evenimentul cultural artistic 'Excelsior Teen - Fest'.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi. AGERPRES

×
Subiecte în articol: trafic restrictionat