x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Tragedie în Bistrița. Un polițist de 22 de ani a decedat după ce a intrat cu mașina într-un autobuz

Tragedie în Bistrița. Un polițist de 22 de ani a decedat după ce a intrat cu mașina într-un autobuz

18 Dec 2019   •   13:17
Tragedie în Bistrița. Un polițist de 22 de ani a decedat după ce a intrat cu mașina într-un autobuz

Un polițist de 22 de ani a murit în noaptea de marți spre miercuri, după ce a intrat cu mașina într-un autobuz pe raza localitatății Josenii Bârgăului, pe DN 17. Acesta se numește Cristian Sabău și lucra la Secția 2 Prundu Bârgăului. A urmat Liceul cu Program Sportiv din Cluj-Napoca și Facultatea de Educație Fizică și Sport în cadrul UBB. Era un tânăr plin de viață, cu mulți prieteni, care iubea animalele, sportul, compania celor dragi.

Un echipaj de pompieri și altul de terapie intensivă mobilă au ajuns la locul accidentului.  În autobuz erau 40 de persoane care nu necesită îngrijiri medicale. Victima a fost extrasă din autoturism, aceasta aflându-se în stop cardio respirator. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a efectuat protocolul de resuscitare. În jurul orei 1.34, ISU a anunțat că, în pofida eforturilor depuse de salvatori, victima a fost declarată decedată la față locului.

”Accidentul s-a petrecut pe DN 17. Tânărul de 22 de ani din Bistrița conducea un autoturism pe direcția Vatra Dornei-Bistrița, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autobuz care circula din sens opus și care era condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Bistrița Bârgăului. Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc tragicul eveniment. Tânărul care și-a pierdut viața a fost colegul nostru. Ne exprimăm regretul și transmitem condoleanțe familiei greu încercată”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Polițistul lucra la Secția 2 Prundu Bârgăului.

timponline.ro

 

×
Subiecte în articol: accident