x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Trei prostituate din România au reușit să doboare un record greu de egalat

Trei prostituate din România au reușit să doboare un record greu de egalat

25 Aug 2017   •   12:33
Trei prostituate din România au reușit să doboare un record greu de egalat

Trei prostituate au doborât un record greu de egalat! Autorităţile s-au dovedit... impotente atunci când a venit vorba despre tragerea la răspundere a celor trei femei. Prostituatele din Drobeta-Turnu Severin datorează municipalităţii suma de 6,2 milioane de lei pentru amenzile neachitate. Recordul absolut a fost stabilit de trei femei care au de plătit primăriei 806.700 de lei, 773.000 de lei şi 621.000 de lei.

Cu toate că au încercat să recupereze banii în instanţă, reprezentanţii primăriei nu au reuşit să obţină niciun leu pentru că tinerele amendate nu au nimic pe numele lor, iar dacă sunt condamnate la muncă în folosul comunităţii situaţia nu este rezolvată pentru că tinerele oricum nu se prezintă.

Începând cu data de 1 februarie 2014, prostituţia a fost dezincriminată şi este tratată de autorităţi ca şi... trecerea pe roşu la semafor sau neutilizarea centurii de siguranţă. Din nefericire, transformarea prostituţiei din infracţiune în contravenţie nu a dus la nicio îmbunătăţire la capitolul buget sau la capitolul trafic de carne vie.

Drept urmare, cazurile de proxenetism au rămas la acelaşi nivel, prostituatele fiind în continuare traficate.Observator.tv

×
Subiecte în articol: prostituate