x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Un adolescent a murit electrocutat în timp ce asculta muzică în căști

Un adolescent a murit electrocutat în timp ce asculta muzică în căști

12 Dec 2018   •   22:09
Un adolescent a murit electrocutat în timp ce asculta muzică în căști

Un adolescent a murit electrocutat în timp ce asculta muzică. Mohd Aidi Azzhar Zahrin a fost descoperit de către mama sa în casa lor din Rembau, Malaezia, întins pe jos și rece, conform Vice. Sângele îi curgea din ureche.

Expertiza medicală nu a găsit lovituri pe corpul lui Mohd, în afară de arsuri la nivelul urechii stângi, iar autopsia a confirmat că a murit electrocutat. Din câte s-au înțeles, el asculta muzică în timp ce avea telefonul la încărcat. Fratele său a spus că a simțit un mic șoc electric când a atins cablul, așadar putea avea probleme.

Mohd este cel puțin a patra persoană din acest an care a murit din cauza unui șoc electric de la căști. În februarie, o elevă de 17 ani a fost găsită pe jos în casa sa din Riacho Frio, Brazilia, după ce „o descărcare electrică uriașă” i-a trecut prin căști, care s-au topit în urechile sale.

„Nașa fetei a spus doctorului că și-a găsit fina inconștientă, pe jos, cu căștile în urechi” a spus un angajat al spitalului. „Ei spun că tânăra a suferit un șoc electric pentru că avea telefonul la încărcat”.

×
Subiecte în articol: adolescent electrocutat căşti