x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Un bărbat a fost filmat cum fura din mâncarea pe care trebuia să o livreze

Un bărbat a fost filmat cum fura din mâncarea pe care trebuia să o livreze

12 Dec 2018   •   23:10
Un bărbat a fost filmat cum fura din mâncarea pe care trebuia să o livreze

Un om care livra mâncare a fost dat afară după ce a fost filmat cum mânca din comanda unui client, conform BBC. Acesta a deschis o caserolă, a mâncat din ea, apoi a resigilat-o și pus-o la loc.

Videoclipul, care a fost filmat în Madurai, India, îl arată pe omul de livrări, care poartă un tricou de la aplicația populară Zomato, cum fură din mâncare.

Primele reacții au fost de supărare, ridiculizare și dezgust, iar clipul a fost văzut de mii de ori.

 

 

„Am vorbit cu el și am înțeles că este o eroare morală, așa că l-am scos de pe platforma noastră” a spus compania.

Însă, situația s-a schimbat când lumea a început să empatizeze cu săracul om. Oamenii au intrat pe Twitter și au dezvăluit lucruri despre această meserie.

„Înainte primeam 60 de rupii (75 de eurocenți) pe livrare. Acum, de la 60 au scăzut la 40. Tot am continuat pentru că trebuie să-mi educ copiii. Mai nou, compania vrea să scadă la 30 de rupii pe livrare. Dar cheltui și eu, combustibilul este scump, am copii și ei. Spune-mi, ce ar trebui să fac?” a spus o persoană care livrează și care a vrut să rămână anonimă.

Altcineva a spus: „Eu sunt singurul salariat din familie. În caz că am un accident, nu am asigurare. Compania nu ne oferă asigurare nici ea. Dacă se întâmplă ceva, atunci voi avea probleme. Compania ar trebui să se gândească la asta”.

 

×
Subiecte în articol: mancare livrare india