x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Un bărbat din Piteşti a fost reţinut pentru şantaj şi camătărie

Un bărbat din Piteşti a fost reţinut pentru şantaj şi camătărie

02 Oct 2018   •   21:30
Un bărbat din Piteşti a fost reţinut pentru şantaj şi camătărie

Un bărbat de 56 de ani a fost reţinut, marţi, de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de şantaj, camătă şi violarea vieţii private.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, din 2014 şi până în prezent, cel în cauză ar fi oferit diverse sume de bani cu titlu de împrumut unor persoane, pretinzând dobândă. Ulterior, acesta ar fi ameninţat persoanele vătămate cu divulgarea unor aspecte ale vieţii private, cu scopul de a încheia contracte de împrumut autentice, pentru sume de bani mai mari decât cele împrumutate şi pentru a obţine favoruri sexuale. 

''Pentru documentarea activităţii infracţionale, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Piteşti şi pe raza comunei Buzoeşti, la locuinţele celui în cauză. Cu ocazia percheziţiilor au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe înscrisuri cu valoare probatorie precum şi aparatură electronică de filmat'', precizează IPJ Argeş. 

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. AGERPRES

×