x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Un important retailer de bricolaj oferă un apartament cu patru camere clienților

Un important retailer de bricolaj oferă un apartament cu patru camere clienților

08 Feb 2017   •   12:04
Un important retailer de bricolaj oferă un apartament cu patru camere clienților

Retailerul de bricolaj Praktiker aniversează 15 ani de activitate pe piaţa locală, ocazie cu care îşi răsplăteşte clienţii oferind, în cadrul unei tombole, un apartament cu patru camere în Bucureşti aflat în ansamblul Palladium Residence, potrivit unui comunicat al companiei remis, miercuri, Agerpres

'Anul aniversar le aduce clienţilor Praktiker cel mai mare cadou oferit de un retailer DIY până în acest moment. Toţi cei care achiziţionează în perioada 7 februarie - 30 septembrie 2017 produse de cel puţin 500 de lei din magazinele Praktiker din întreaga ţară sau din magazinul online pot participa la tombola pentru un apartament la cheie în Bucureşti, în Palladium Residence', se menţionează în comunicat. 

Înscrierile se fac trimiţând codul unic înscris pe bon prin SMS la 3717 sau direct pe www.praktiker.ro. 

'Ne dorim să marcăm primii 15 ani de activitate Praktiker în România printr-o campanie dedicată clienţilor noştri. Astfel, le dăm ocazia de a se înscrie în tombolă pentru cel mai valoros cadou oferit de un retailer DIY, o locuinţă care va schimba viaţa fericitului câştigător şi a familiei sale', a spus Mirela Ochiana, marketing manager Praktiker România. 

În România, compania are 27 de magazine, în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, ce includ decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice. În plus, magazinul online www.praktiker.ro pune la dispoziţia clienţilor o varietate de peste 20.000 de produse.

×
Subiecte în articol: praktiker tombola premii