x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Un ucigaș vrea să-și schimbe sexul și să fie numit Nicola. Acesta dorește un transfer la o închisoare de femei

Un ucigaș vrea să-și schimbe sexul și să fie numit Nicola. Acesta dorește un transfer la o închisoare de femei

09 Dec 2018   •   13:10
Un ucigaș vrea să-și schimbe sexul și să fie numit Nicola. Acesta dorește un transfer la o închisoare de femei

Ian Huntley, un britanic care a ucis doi copii, a cerut să fie mutat într-un penitenciar de femei după ce s-a îmbrăcat în haine femeiești și a cerut o schimbare de sex, conform Dailymail.

Ucigașul, care face 40 de ani de închisoare pentru că a omorât doi copii de 10 ani, speră să iasă de la HMP Frankland și să înceapă o nouă viață nouă drept „Nicola”.

Huntley le-a zis colegilor că vrea să își schimbe sexul și a cerut dresuri de femeie pentru Crăciun. „Vrea dresuri, o nouă rochie, o perucă blondă și o ghetuță de Crăciun decorativă”.

„El s-a alăturat unui grup musulman pentru protecție, dar a fost dat afară după ce a vrut să se transforme în femeie.”

„Huntley crede că ar fi mult mai comod într-o închisoare de femeie. Dar se înșală, pentru că i-ar fi mult mai greu cu femeile pușcăriașe decât acum”.

Ucigașul a purtat rimel și codițe tot anul pentru a-i convinge pe oficialii închisorii că vrea să își schimbe genul. El spune și că are dreptul legal să fie numit „Nicola” de către personalul pușcăriei.

×
Subiecte în articol: inchisoare transsexual puscarias