x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Un violator ar putea primi dreptul să-și vadă copilul născut după atac

Un violator ar putea primi dreptul să-și vadă copilul născut după atac

30 Noi 2018   •   19:46
Un violator ar putea primi dreptul să-și vadă copilul născut după atac

O femeie agresată sexual a spus că violatorul său ar putea să-i vadă copilul, născut în urma atacului, conform CNN.

Sammy Woodhouse, care a renunțat la anonimitate pentru a ajuta alte victime, a făcut un videoclip în care a cerut guvernului britanic să schimbe legea. Consilul local al orașului Rotherham i-a oferit atacatorului „drepturi parentale” asupra fiului femeii, lucru care a făcut-o să ia măsuri. Woodhouse a fost atacată când era încă adolescentă.

„Această poveste este despre mine, despre fiul meu și despre cel care m-a violat” a spus ea în videoclipul postat pe Twitter.

„Mai este și despre Consiliul Rotherham care i-a oferit drepturi asupra băiatului meu, chiar dacă a fost demonstrat în instanță – unde a fost condamnat la 35 de ani de închisoare – că el este un pericol pentru mine și alte persoane”.

Împreună cu parlamentarul britanic Louise Haigh, Woodhouse vrea schimbată Legea Copiilor pentru a se asigura că „violatorii nu pot obține acces la copii născuți după viol și abuz” a spus ea.

 Ministerul Justiției englez a spus că acesta este „evident un incident groaznic” și a confirmat că guvernul național și autoritățile locale lucrează împreună pentru a înțelege și a acționa urgent.

 

×
Subiecte în articol: viol rotherham legea copiilor