x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Vaslui: Un tânăr si-a pierdut viata într-un accident de circulaţie

Vaslui: Un tânăr si-a pierdut viata într-un accident de circulaţie

01 Aug 2018   •   10:34
Vaslui: Un tânăr si-a pierdut viata într-un accident de circulaţie

Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit, în urma unui accident petrecut marţi seara pe DN 28, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile. 

 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, un tânăr de 19 ani, din localitatea Drînceni, aflat la volanul unui autoturism care se deplasa pe direcţia de mers Albiţa - Iaşi, pe un sector de drum situat în afara localităţii Drînceni, a pierdut controlul autoturismului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe partea stângă a direcţiei de mers. 

"În urma accidentului au fost rănite două persoane, pasagere pe bancheta din spate a autoturismului, un bărbat de 20 de ani, care a decedat la scurt timp după ce a fost transportat la spital, şi un alt tânăr de 18 ani, care a suferit mai multe leziuni şi a rămas internat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta. 

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier. 

AGERPRES

×