x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Alertă ANM. Cod galben de ceaţă densă în opt judeţe din Transilvania; avertizare de vânt puternic în judeţul Mehedinţi

Alertă ANM. Cod galben de ceaţă densă în opt judeţe din Transilvania; avertizare de vânt puternic în judeţul Mehedinţi

11 Ian 2020   •   08:33
Alertă ANM. Cod galben de ceaţă densă în opt judeţe din Transilvania; avertizare de vânt puternic în judeţul Mehedinţi

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă dimineaţa, atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă, valabile în opt judeţe din zona Transilvaniei, dar şi o avertizare de vânt puternic pentru mai multe localităţi din judeţul Mehedinţi.

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în localităţi din judeţele Braşov şi Sibiu se va semnala ceaţă, fenomen care determină reducerea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Până la ora 10:00, ceaţa va persista şi în localităţi din judeţele Arad, Bihor, Timiş şi Cluj, iar până la ora 9:00 în zona joasă a judeţului Mureş. În mai multe localităţi din judeţul Harghita ceaţa va fi asociată cu depuneri de chiciură.

Pe de altă parte, până la ora 10:00, în localităţi din judeţul Mehedinţi se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge la rafală viteze de 55-65 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM. AGERPRES

×