x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea ALERTĂ ANM: Cod galben de viscol în 9 judeţe

ALERTĂ ANM: Cod galben de viscol în 9 judeţe

03 Dec 2017   •   11:19
ALERTĂ ANM: Cod galben de viscol în 9 judeţe
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, atenţionări nowcasting Cod galben de viscol, valabile în următoarele ore în 9 judeţe.

Potrivit meteorologilor, până la ora 12:00, în judeţele Mehedinţi, Gorj şi Vâlcea se vor semnala intensificări ale vântului ce vor depăşi la rafală 70...80 km/h, iar ca fenomen meteo asociat este prognozată ninsoare viscolită ce determina scăderea vizibilităţii sub 100 m.

De asemenea, până la ora 14:00, va fi în vigoare o atenţionare Cod galben de vreme rea în 5 judeţe: Sibiu, Vrancea, Bacău, Neamţ şi Suceava. În aceste judeţe se va semnala ninsoare însoţită de vânt, cu viteze la rafală ce vor atinge şi depăşi de 50-70 km/h, care va determina scăderea vizibilităţii sub 100 m.

Conform, ANM, până la ora 16:00, în zona de munte a judeţului Caraş-Severin se vor semnala intensificări ale vântului la munte, care la altitudini de peste 1.700 m, la rafală vor atinge şi depăşi 80-90 km/h, viscolind ninsoarea sau spulberând zăpada şi diminuând vizibilitatea. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: viscol