x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Alertă ANM! Meteorologii au emis cod galben de polei pentru Bucureşti şi şapte judeţe din ţară

Alertă ANM! Meteorologii au emis cod galben de polei pentru Bucureşti şi şapte judeţe din ţară

19 Mar 2018   •   10:29
Alertă ANM! Meteorologii au emis cod galben de polei pentru Bucureşti şi şapte judeţe din ţară

În această dimineaţă meteorologii au emis avertizări cod galben de polei pentru Bucureşti şi şapte judeţe din sudul ţării.

Avertizările sunt în vigoare până la ora 13.00 în judeţele Ialomiţa, Giurgiu, Teleorman şi Călăraşi.De asemenea, până la ora 11.00, sunt sub avertizare cod galben de polei Capitala şi judeţele Ilfov şi Dâmboviţa.

Duminică, în Capitală şi în douăsprezece judeţe din sudul ţării a fost cod portocaliu de polei. Din cauza poleiului şi a fenomenului de ploaie îngheţată, a fost închisă circulaţia pe patru drumuri naţionale şi pe Autostrada Soarelui, între Bucureşti şi Feteşti. Traficul pe autostradă a fost deschis duminică seară, de la ora 23.00. De asemenea, cel puţin 12 curse aeriane au fost anulate sau amânate pe Aeroportul Henri Coandă, din cauza fenomenului de ploaie îngheţată, în timp ce mai multe trenuri au acumulat întârzieri de până la 400 de minute, în Gara de Nord.

În plus, tot din cauza poleiului, trenurile continuă să aibă întârzieri şi luni, iar nouă garnituri de călători spre şi de la Constanţa au fost anulate.

×
Subiecte în articol: cod galben polei capitala