x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Alertă ANM! Noi avertizări de vreme rea în 14 judeţe.

Alertă ANM! Noi avertizări de vreme rea în 14 judeţe.

31 Oct 2017   •   13:43
 Alertă ANM! Noi avertizări de vreme rea în 14 judeţe.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi atenţionări de vremea rea pentru următoarele ore. Sunt vizate 14 judeţe, fiind anunţate rafale care pot ajunge până la 100 de kilometri la oră, la munte.

Meteorologii au emis, marţi, mai multe avertizări nowcasting de vânt puternic, valabile pentru 14 judeţe din ţară. Sunt vizate rafale de vânt care în zonele joase pot avea 55 – 65 de kilometri la oră, izolat putând ajunge la 80 de kilometri la oră, în timp ce la munte pot atinge şi depăşi 100 de kilometri la oră

Potrivit meteorologilor, vântul va afecta judeţele Iaşi, Botoşani, Neamţ, Suceava, Buzău, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Vâlcea, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Mehedinţi şi Dolj.

În zonele joase, vântul va avea la rafală viteze, în general, între 55- 65 kilometri la oră, iar izolat 75 - 80 kilometri la oră.

La munte, la peste 1.500 metri altitudine, vântul va prezenta intensificări care vor atinge şi depăşi 90 - 100 kilometri la oră, spulberând zăpada.

Avertizarea meteorologilor este valabilă până la ora 16.30 în judeţele Mehedinţi, Dolj şi Vâlcea, în reatul judeţelor fiind valabilă până la ora 16.00.Observator.tv

 

×