x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Atenție, ȘOFERI! Cod GALBEN de ceață. Vizibilitate sub 50 de metri

Atenție, ȘOFERI! Cod GALBEN de ceață. Vizibilitate sub 50 de metri

21 Noi 2016   •   08:32
Atenție, ȘOFERI! Cod GALBEN de ceață. Vizibilitate sub 50 de metri

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineaţa, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă, valabile în şase judeţe din zona Transilvaniei, pe durata următoarelor ore.

Se circulă în condiţii de ceaţă pe drumurile din Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Harghita, unde meteorologii au emis cod galben de ceaţă. Vizibilitatea scade în anumite zone sub 50 de metri, iar poliţiştii le recomandă şoferilor să fie prudenţi.

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în mai multe localităţi din judeţele Braşov şi Harghita precum şi în zona de câmpie a judeţului Alba se va semnala ceaţă, fenomen ce determină scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 9:00, va persista ceaţa şi va fi vizibilitate redusă în trafic în mai multe localităţi din judeţele Cluj, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud. În aceste zone, izolat, vor fi condiţii de burniţă, care poate favoriza şi depunerea de polei.

Potrivit ANM, în judeţul Sibiu se vor semnala, tot până la ora 9:00, intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală 60-70 km/h. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: ceata