x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Avertizare ANM: Capitala, sub Cod galben de furtună până la ora 10:00

Avertizare ANM: Capitala, sub Cod galben de furtună până la ora 10:00

21 Iun 2018   •   06:57
Avertizare ANM: Capitala, sub Cod galben de furtună până la ora 10:00

UPDATE 2 Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit încă o dată, până la ora 10:00, avertizarea nowcasting Cod galben de furtună emisă joi dimineaţa pentru municipiul Bucureşti.

Astfel, între orele 8:50 şi 10:00, în Capitală se vor semnala averse care vor cumula 15 - 20 litri/mp, izolat 25 de litri/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

De asemenea, până la ora 9:30 este în vigoare un Cod galben de vânt puternic şi ploi torenţiale în localităţi din judeţele Giurgiu, Dâmboviţa, Teleorman, Ilfov, Ialomiţa şi Călăraşi.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

UPDATE Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit joi, până la ora 8:40, Codul galben de furtună valabil pentru municipiul Bucureşti.

Potrivit meteorologilor, în intervalul orar 7:40 - 8:40, în Capitală se vor semnala averse care vor cumula 15 - 20 litri/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Meteorologii au emis joi dimineaţa un Cod galben de furtună pentru municipiul Bucureşti, valabil în următoarea oră.

 

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în intervalul orar 6:40 - 7:40, în Capitală se vor semnala averse care vor cumula 15 - 20 litri/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM. AGERPRES

×