x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Avertizare ANM: Vânt puternic și ninsoare în 11 județe din Moldova și Muntenia, până la ora 11:00

Avertizare ANM: Vânt puternic și ninsoare în 11 județe din Moldova și Muntenia, până la ora 11:00

13 Dec 2016   •   08:23
Avertizare ANM: Vânt puternic și ninsoare în 11 județe din Moldova și Muntenia, până la ora 11:00

Meteorologii au emis marți dimineața noi atenționări nowcasting Cod galben de vânt puternic și ninsoare pentru 11 județe din zona Moldovei și a Munteniei, valabile până la ora 11:00.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), între orele 5:00 și 11:00, în județele Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași se vor semnala intensificări ale vântului, ce vor depăși la rafală viteze de 55 — 60 km/h și izolat 70 km/h, iar la începutul intervalului vor fi ninsori slabe.

Sub Cod galben de vânt puternic și ninsoare se vor afla, în același interval de timp, județele Vrancea, Iași, Bacău, Vaslui, Galați, Constanța și Tulcea.

Cod galben de viscol în București și șase județe din Muntenia, în următoarele ore

Administrația Națională de Meteorologie a emis marți dimineața atenționări nowcasting Cod galben de viscol pentru București și șase județe din zona Munteniei, valabile în următoarele ore.

Potrivit meteorologilor, până la ora 7:00, în județele Ilfov, Teleorman, Prahova, Argeș, Dâmbovița și Giurgiu se vor semnala ninsori moderate însoțite de vânt cu viteză la rafală de 40 — 50 km/h, ceea ce determină local diminuarea vizibilității.

În Capitală, avertizarea de viscol este valabilă până la ora 6:00.

Atenționările de fenomene meteo imediate (nowcasting) sunt valabile pentru un interval de cel mult șase ore, precizează ANM.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ninsoare