x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Avertizare ANM! Prognoza se schimbă radical. Vreme deosebit de rece în întreaga țară și apar ninsorile

Avertizare ANM! Prognoza se schimbă radical. Vreme deosebit de rece în întreaga țară și apar ninsorile

06 Oct 2019   •   10:16
Avertizare ANM! Prognoza se schimbă radical. Vreme deosebit de rece în întreaga țară și apar ninsorile

Avertizare meteo. Meteorologii ANM au emis o informare meteorologică, valabilă între 6 și 8 octombrie 2010. Fenomenele vizate sunt: vreme deosebit de rece, ninsori la munte, precipitații mixte în zonele subcarpatice.

Meteorologii au emis o informare meteorologică de vreme rea. Astfel, în intervalul 06 octombrie, ora 12:00 – 8 octombrie, ora 10:00, vremea va fi deosebit de rece și se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada. În zonele subcarpatice aferente acestor masive, îndeosebi din Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte.

Vremea se va menține deosebit de rece și pe parcursul zilei de marți (8 octombrie), precum și în noaptea de marți spre miercuri (8/9 octombrie).

×
Subiecte în articol: ninsoare