x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea AVERTIZARE NOWCASTING - Cod galben de furtună RECTIFICARE pentru judeţele BACĂU şi BISTRIŢA-NĂSĂUD

AVERTIZARE NOWCASTING - Cod galben de furtună RECTIFICARE pentru judeţele BACĂU şi BISTRIŢA-NĂSĂUD

26 Mai 2015   •   15:51

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o rectificare la atenţionarea nowcasting Cod Galben pentru judeţele Bacău şi Bistriţa Năsăud.

Înzona de munte și partea centrală a județului Bacău, îndeosebi localitățile Slănic-Moldova, Târgu Ocna, Dărmănești, Comănești, Moinești, Onești și Ardeoani; zona de munte a județului Neamț, inclusiv localitățile Tarcău, Bicaz, Tașca, Ceahlău și Hangu; zona de munte a județului Suceava, inclusiv localitățile Vatra Dornei, Cârlibaba și Gura Humorului.

Se vor semnala grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice și cantități ce vor atinge și depăși 25...30 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Intervalul orar pentru care avertizarea este valabilă este 15:40 şi 17:40.


În zona de munte a judetului Bistrita-Nasaud se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, ploi cu caracter de aversa ce vor depasi local 20...25 l/mp si intensificari de scurta durata ale vantului.

Intervalul orar pentru care avertizarea este valabilă este 15:40 şi 17:00.

×
Subiecte în articol: cod galben