x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea COD GALBEN de ceaţă pentru 11 judeţe până la ora 15:00. Ce zone sunt afectate

COD GALBEN de ceaţă pentru 11 judeţe până la ora 15:00. Ce zone sunt afectate

23 Dec 2013   •   07:59
COD GALBEN de ceaţă pentru 11 judeţe până la ora 15:00. Ce zone sunt afectate
UPDATE 10:22 - Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni dimineață, noi atenționări nowcasting Cod galben de ceață valabile până la ora 15,00 în 11 județe. Potrivit ANM, în intervalul orar 9,00 — 15,00, în județele Botoșani, Iași, Vaslui, Galați, Bacău, Vrancea și estul județelor Suceava și Neamț se vor semnala ceață care determină vizibilitate redusă sub 200 m, izolat sub 50 m, burnițe izolate și depuneri de chiciură.

De asemenea, între orele 9,05 și 15,05, pe arii extinse în județele Dolj, Olt și Mehedinți, inclusiv municipiile Craiova, Calafat, Slatina și Drobeta Turnu Severin, se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m.
..........................

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni dimineața, mai multe atenționări nowcasting Cod Galben de ceață, valabile în următoarele ore în 20 de județe, inclusiv municipiul București.

Potrivit ANM, până la ora 8:30, local în Dobrogea, inclusiv autostrada A2, se va semnala ceață ce determină scăderea vizibilității, local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri, fenomenul fiind asociat și cu depunere de chiciură.

Până la ora 9:00, local în județele Dolj și Olt, inclusiv municipiul Slatina, precum și în județele Vrancea, Galați, Bacău, Neamț și Vaslui, inclusiv drumurile naționale și europene aferente se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură, iar vizibilitatea va fi redusă sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 10:00, pe arii extinse din județele Teleorman, Brăila, Giurgiu, Ilfov, inclusiv municipiul București, cea mai mare parte a județelor Călărași și Ialomița, local în județul Buzău, precum și în jumătatea sudică a județelor Dâmbovița, Prahova și Argeș, se vor semnala ceață și burniță, cu vizibilitate redusă local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Tot până în ora 10:00, vor fi afectate de ceață, ce determină vizibilitate redusă și local de depunere de chiciură, județele Brașov, Covasna și Harghita, inclusiv municipiile Brașov și Miercurea Ciuc, precum și drumurile naționale și europene aferente.


×