x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea COD GALBEN de ceaţă şi polei pentru mai multe judeţe din ţară. Vezi zonele vizate

COD GALBEN de ceaţă şi polei pentru mai multe judeţe din ţară. Vezi zonele vizate

23 Ian 2013   •   08:35
COD GALBEN de ceaţă şi polei pentru mai multe judeţe din ţară. Vezi zonele vizate

ANM a emis, în această dimineaţă, o avertizare cod galben de ceață pentru județul Mureș, inclusiv Târgu Mureș, judeţul Gorj, inclusiv municipiul Tg. Jiu, și județul Vâlcea, inclusiv municipiul Rm. Vâlcea. Avertizarea este valabilă până la ora 10:00, timp în care se vor semnala izolat depuneri de polei și ceață care determină scăderea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m.

În cursul zilei de miercuri, în jumãtatea de nord a ţãrii regimul termic va deveni apropiat de cel normal la aceastã datã, cu maxime între -1 şi 5 grade, cerul va fi noros şi, mai ales în cursul zilei, vor cãdea precipitaţii predominant sub formã de ninsoare.

În celelalte zone valorile termice, deşi în scãdere uşoarã, se vor situa peste mediile climatologice ale perioadei, astfel cã la amiazã vor fi între 5 şi 12 grade; cerul va fi variabil, cu înnorãri şi ploi izolate la începutul intervalului în sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, iar pe parcursul zilei şi în regiunile sudice.

Temperaturile minime se vor încadra, în general, între -6 şi 2 grade. În zonele joase, în cursul nopţii, local va fi ceaţã. Presiunea atmosferică va fi în creştere.

×
Subiecte în articol: cod galben ceata prognoza meteo