x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Maxime de 25 de grade Celsius în weekend. Vezi PROGNOZA METEO

Maxime de 25 de grade Celsius în weekend. Vezi PROGNOZA METEO

25 Oct 2013   •   15:54
Maxime de 25 de grade Celsius în weekend. Vezi PROGNOZA METEO

Sâmbătă, presiunea atmosferică ridicată conferă vremii un aspect în general frumos, în special în vestul ţării şi în regiunile de deal şi de munte. În zonele de şes, joase, din sud şi est, pe văi şi în depresiuni, ceaţa şi norii joşi trenează până catre orele amiezii si ca urmare soarele este mai puţin prezent. Vântul va fi în general slab, cel mult moderat.

Bucuresti

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu ceata si nebulozitate joasa, in prima parte a zilei si din nou spre sfarsitul noptii. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar cea minima va fi de 6...8 grade.

La munte

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data si va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, dar in zonele depresionare, in special dimineata si noaptea se va semnala ceata, iar izolat va burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Valorile termice  vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.

Duminica

Vremea va fi mai calda decat ar fi normal in ultima decada a lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nord si nord-est, unde doar cu totul izolat va ploua slab. Indeosebi in orele diminetii va fi nebulozitate joasa sau ceata, pe arii restranse, in special in zonele joase din Oltenia si Moldova si in depresiunile intramontane. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, in a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 25 de grade, iar cele minime, in general, intre 4 si 12 grade.

La munte


Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice vor caracteriza o vreme calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar pe vai si in depresiuni dimineata si noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata si vor fi conditii de burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de zilele precedente.

Şi în Bucureşti ar trebui să mai scăpăm de ceaţă şi să avem mai mult soare, astfel încât 22 de grade este maxima zilei.

×