x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 17, 18 şi 19 februarie 2016

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 17, 18 şi 19 februarie 2016

16 Feb 2016   •   18:50
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 17, 18 şi 19 februarie 2016
Sursa foto: Victor Stroe

Temperaturile vor marca o scădere, dar vremea se va menține caldă pentru această perioadă. În regiunile extracarpatice, cerul va avea înnorări, iar pe arii restrânse va ploua. În restul țării, cer variabil și precipitații slabe, cu precădere seara. Vântul va prezenta intensificări, în special pe crestele munților. Temperaturile vor fi cuprinse între -1 grad și 20 de grade. În zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață. În Capitală valorile termice se vor menține ridicate, dar în timpul nopții vor fi înnorări și condiții de burniță.

Miercuri

Minima: -1
Maxima: 20

Valorile termice vor înregistra o scădere, dar se vor menține peste mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil, însă pe arii restrânse, în exteriorul arcului carpatic, vor fi înnorări și va ploua. Vântul va bate cu putere în regiunile montane înalte.

Joi

Minima: -1
Maxima: 16

Temperaturile vor scădea ușor, dar vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit pentru luna februarie. Cerul va prezenta înnorări în întreaga țara și va ploua slab, în timpul zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în sud-vest și est.

Vineri

Minima: -1
Maxima: 14

Temperaturile vor continua să scadă, apropiindu-se de normele specifice perioadei. Cerul va fi noros și pe arii relativ extine va ploua slab. În zonele montane, în special în Carpații Orientali, se vor înregistra precipitații mixte. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti13
Craiova12
Timişoara20
Sibiu17
Suceava5
Galaţi11
Constanţa9
Cluj-Napoca15
Bacău8
Baia Mare17
Iași9
Oradea19
Reșița13
Pitești13
Brașov13

 

×
Subiecte în articol: meteo prognoza meteo