x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Meteorologii anunţă minime de -10 grade şi ninsori. Vezi prognoza pe trei zile

Meteorologii anunţă minime de -10 grade şi ninsori. Vezi prognoza pe trei zile

10 Noi 2011   •   06:50
Meteorologii anunţă minime de -10 grade şi ninsori. Vezi prognoza pe trei zile

Astazi, Vremea se va raci accentuat in toata tara, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre -6 si 4 grade. Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe - mixte in zona montana si in dealurile subcarpatice si predominant ploi in zonele joase din sud si est. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in regiunile extracarpatice si la munte.

VINERI

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile extracarpatice si la munte unde izolat va fulgui. Vantul va prezenta unele intensificari in Moldova, Baragan si Dobrogea si va sufla slab pana la moderat in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade, anunta meteoromania.ro. Noaptea si dimineata, in zonele joase, mai ales din vest si centru, se va produce ceata asociata si cu chiciura.

SAMBATA

Vremea se va mentine rece. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile estice. Cu totul izolat in zona montana va fulgui. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade. Noaptea si dimineats, in zonele joase, izolat se va semnala ceata.

DUMINICA

In Bucuresti, vremea va fi in continuare rece, iar vantul va sufla slab. Cerul va fi mai mult noros, temperatura maxima va fi de 5-6 grade Celsius, iar cea minima de -2, 0 grade. La munte, vremea va fi rece, va fulgui doar izolat, iar cerul va fi variabil. Vantul sa sufla slab, iar la altitudini inalte se va intensifica.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo