x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Meteorologii au anunțat prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea în perioada 6 aprilie - 4 mai

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea în perioada 6 aprilie - 4 mai

03 Apr 2020   •   16:13
Meteorologii au anunțat prognoza meteo pe o lună. Cum va fi vremea în perioada 6 aprilie - 4 mai

Meteorologii au emis estimarea meteo pe o lună. 

Iată prognoza ANM, în următoarea lună: 

 

6-13 aprilie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

13-20 aprilie

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile extracarpatice. 

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile extracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest. 

20-27 aprilie 

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui excedent local în regiunile estice, dar și a unui ușor deficit în cele nordice.

27 aprilie - 4 mai 

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice, sudice și vestice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice și sud- vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

 

×
Subiecte în articol: prognoza meteo