x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Ninge în staţiunile montane de pe Valea Prahovei Vezi IMAGINI LIVE de pe pârtii, pe webcam jurnalul.ro

Ninge în staţiunile montane de pe Valea Prahovei Vezi IMAGINI LIVE de pe pârtii, pe webcam jurnalul.ro

16 Apr 2014   •   09:03
Ninge în staţiunile montane de pe Valea Prahovei Vezi IMAGINI LIVE de pe pârtii, pe webcam jurnalul.ro

În munţii Făgăraş, la Bâlea Lac, stratul de zăpadă măsoară 153 de centimetri, conform buletinului meteorologic. În zona turistică Bâlea s-au înregistrat, luni, mici avalanşe, riscul de producere a acestora fiind unul însemnat, de gradul trei pe o scară de la unu la cinci.

IMAGINI LIVE de la munte pe webcam jurnalul.ro


În Poiana Braşov, în Masivul Postăvaru se poate schia în condiţii foarte bune, stratul de zăpadă fiind de peste 60 de cm.

'Nici în iarna care s-a încheiat nu am avut strat atât de mare de zăpadă. Şi în staţiune s-a ajuns la un strat consistent de 20 de cm. Se poate schia destul de bine pe pârtiile Drumul Roşu şi Sulinar. Nu circulă telescaunul, dar circulă cele două telecabine', a precizat pentru Agerpres, unul dintre cabanierii de la Cabana Postăvarul, din Masivul Postăvarul.

Strat de zăpadă s-a depus şi la Predeal de peste 20 de cm.

'Se poate schia pe pârtia Clăbucet, fără ca aceasta să fie amenajată. Noi am strâns plasele de protecţie, şi toate utilajele pentru amenajarea pârtiei, însă cei care doresc să schieze o pot face pe pârtia neamenajată. Nu ne-am gândit că se va întoarce iarna', a precizat pentru AGERPRES Rodica Lazăr de la Primăria Predeal.

Strat de zăpadă de peste 10 cm s-a depus şi în zona Bran-Moieciu, Zărneşti, şi peste 20 de cm în zona Fundata.

×