x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Ninge în sudul şi sud-vestul Capitalei. Vezi cum va fi vremea în următoarele zile

Ninge în sudul şi sud-vestul Capitalei. Vezi cum va fi vremea în următoarele zile

16 Ian 2012   •   08:04
Ninge în sudul şi sud-vestul Capitalei. Vezi cum va fi vremea în următoarele zile

UPDATE 17:00 - In Capitala a inceput sa ninga in sectoarele 4 si 6.

Mercurul din termometre a scazut, in aceasta dimineata, pana la minus 16 grade Celsius in judetul Bistrita-Nasaud. Vremea va continua sã se rãceascã. Cerul va fi mai mult noros si local va ninge in nord-estul si centrul tãrii precum si la munte. In restul teritoriului innorãrile vor fi temporare, iar ninsorile se vor semnala pe arii restranse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri in regiunile estice si in zona montanã inaltã unde trecãtor va spulbera zãpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -7 si 3 grade, iar cele minime intre -15 si -5 grade.

Prognoza meteo in trei urmatoarele zile

MARTI (17 ianuarie)
Vremea va fi rece in cea mai mare parte a tãrii. In nordul, centrul si vestul tãrii cerul va fi mai mult noros si local se vor semnala ninsori slabe. In restul teritoriului innorãrile vor fi temporare si izolat va ninge. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificãri in zona montanã inaltã unde trecãtor va spulbera zãpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -7 si 3 grade, iar cele minime intre -12 si -2 grade. Izolat vor fi conditii de ceatã.

MIERCURI (18 ianuarie)
Cerul va fi temporar noros si pe arii restranse, mai ales la munte, va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -14 si -4 grade. In zonele joase se va semnala ceatã.

JOI (19 ianuarie)
Cerul va fi mai mult noros in regiunile din vestul, centrul si nordul tãrii unde vor fi precipitatii mixte. In restul teritoriului innorãrile vor fi temporare si precipitatiile se vor semnala doar izolat. Vantul va sufla in general moderat, cu intensificãri in zona montanã inaltã. Temperatura aerului, in crestere usoarã fatã de intervalul anterior, va avea valori maxime cuprinse intre -2 si 6 grade si minime intre -6 si 3 grade. Pe arii restranse vor fi conditii de producere a poleiului.

×