x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Procesul de răcire continuă. Vezi prognoza meteo pe trei zile

Procesul de răcire continuă. Vezi prognoza meteo pe trei zile

13 Noi 2011   •   09:00
Procesul de răcire continuă. Vezi prognoza meteo pe trei zile

Astazi, norii raman tot pe regiunile extracarpatice, pe sudul si estul tarii, dar nu vor mai fi foarte consistenti. Meteorologii spun ca vor fi ninsori slabe prin Moldova si izolat lapovita in Dobrogea si Muntenia. In restul teritoriului va fi destul de mult soare, dar cu dinti.

In Bucuresti, dimineata temperatura scade sub pragul de inghet, minus 2, poate chiar minus 4 grade. Mai bate si vantul, astfel incat temperatura nu mai trece la amiaza de 6 grade, valoare cu 4-5 grade sub norma climatologica.

Si la munte tot vreme rece. Apare din cand in cand si soarele, dar norii vor stapani cerul in cea mai mare parte a timpului. In depresiuni si pe vai, in special in prima parte a zilei, este posibil sa apara ceata. Nu vor lipsi ninsorile slabe, dar vor fi prezente doar pe arii restranse in Carpatii orientali si izolat in cei Meridionali. Vantul va sufla moderat, iar temperaturile nu se modifica fata de ziua precedenta.

Luni, vremea se va mentine rece. Cerul va fi variabil, cu innorãri trecãtoare si izolat fulguieli la munte. Vantul va sufla slab panã la moderat, cu unele intensificãri in zona montanã inaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 8 grade, iar cele minime intre -8 si 1 grad. In zonele joase, pe arii restranse va fi ceatã.

Marti, cu toate cã temperaturile vor creste usor, vremea se va mentine rece. Cerul va fi temporar noros, iar in nordul tãrii, in timpul noptii, izolat va fulgui. Vantul va sufla slab panã la moderat, cu unele intensificãri in zona montanã inaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade, iar cele minime intre -8 si 2 grade. In zonele joase se va semnala ceatã.

Miercuri, cerul va fi variabil, cu innorãri temporare in jumãtatea de est a tãrii, unde cu totul izolat vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab panã la moderat, cu intensificãri trecãtoare in zona montanã si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 10 grade, iar cele minime intre -9 si 1 grad. Cu totul izolat, se va semnala ceatã.

×