x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZĂ METEO -Cum va fi vremea pe 2, 3 şi 40 martie

PROGNOZĂ METEO -Cum va fi vremea pe 2, 3 şi 40 martie

01 Mar 2016   •   19:13
PROGNOZĂ METEO -Cum va fi vremea pe 2, 3 şi 40 martie
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Temperaturile vor înregistra o scădere în vestul, centrul și nordul țării, unde înnorările vor fi persistente și pe arii restrânse se vor înregistra ploi slabe. În zonele de munte vor cădea precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Valorile termice vor fi cuprinse între -5 și 17 grade, vremea menținându-se caldă în sudul și estul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului, în special la munte. În București, cerul va fi variabil, iar temperaturile se vor menține peste mediile multianuale.

Miercuri

Minima: -5
Maxima: 17

Temperaturile vor scădea în vest, centru și nord, unde se vor înregistra înnorări accentuate și precipitații slabe. În restul teritoriului, vremea se menține caldă. Vântul va avea intensificări la munte, în regiunile sudice și local, în cursul zilei, în cele centrale.

Joi

Minima: 0
Maxima: 17

Vremea va fi în continuare caldă. În cursul zilei, cerul va fi temporar noros și izolat se vor semnala ploi de scurtă durată. Seara va ploua pe arii extinse în sud-vestul teritoriului, iar la munte se vor înregistra precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat.

Vineri

Minima: 0
Maxima: 13

Temperaturile vor scădea, apropiindu-se de cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi noros. Se vor înregistra ploi temporare în cea mai mare parte a țării și lapoviță și ninsoare în regiunile montane. Vântul va prezenta intensificări la munte și în sudul țării.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti16
Craiova14
Timişoara8
Sibiu8
Suceava10
Galaţi16
Constanţa15
Cluj-Napoca6
Bacău14
Baia Mare6
Iași13
Oradea7
Reșița6
Pitești15
Brașov10

×