x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO. Cum va fi vremea pe 9, 10 şi 11 martie

Prognoza METEO. Cum va fi vremea pe 9, 10 şi 11 martie

08 Mar 2016   •   18:47
Prognoza METEO.  Cum va fi vremea pe 9, 10 şi 11 martie
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Temperaturile vor fi relativ ridicate, încadrându-se între 2 și 17 grade. Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse în prima parte a intervalului, în special în regiunea de sud-est a țării. Cantitățile de apă vor fi însemnate în Oltenia, în munții Banatului și în sud-vestul Transilvaniei. Pe crestele munților se vor înregistra precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. În Capitală, regimul termic va fi mai scăzut decât cel din ziua precentă, va ploua în cursul zilei, iar vântul va bate moderat.


Miercuri

Minima: 2
Maxima: 17

Temperaturile vor scădea, în special în sudul și estul țării. Cerul va fi mai mult noros, înregistrându-se ploi în sud și apoi, local, în restul teritoriului. În zona montană înaltă, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.Vântul va sufla slab și moderat.

Joi

Minima: 1
Maxima: 16

Vremea va fi în general închisă. Se vor înregistra ploi în cea mai mare parte a țării, în special în jumătatea sudică. La munte vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări în regiunile sud-estice și în zonele montane.

Vineri

Minima: 0
Maxima: 15

Cerul va fi noros și va ploua pe arii restrânse în estul și în centrul țării, în zonele sudice și de sud-est înregistrându-se cantități de apă mai însemnate. În regiunea montană înaltă vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 9
Craiova 10
Timişoara 13
Sibiu 12
Suceava 9
Galaţi 11
Constanţa 10
Cluj-Napoca 13
Bacău 10
Baia Mare 14
Iași 12
Oradea 14
Reșița 9
Pitești 10
Brașov 10

×