x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 20, 21 şi 22 ianuarie 2016

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 20, 21 şi 22 ianuarie 2016

19 Ian 2016   •   18:27
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 20, 21 şi 22 ianuarie 2016
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Vremea rămâne deosebit de rece, geroasă în sudul, estul şi centrul ţării, cu temperaturi foarte scăzute noaptea şi dimineaţa. Cerul va fi variabil, temporar noros, cu înnorări izolate în regiunile vestice, nordice şi centrale, unde este posibil să ningă izolat. Vântul va bate slab până la moderat, cu 3 m/s, cu intensificări pe crestele montane înalte, viscolind stratul de zăpadă depus. În zonele joase de relief local, se va semnala ceaţă, fenomen mai frecvent în sudul şi sud-estul ţării, unde este posibil să apară şi depunere de chiciură.

Miercuri

Minima: -19
Maxima: 2

În sud, est și parțial în centru, vremea se va menține geroasă. Noaptea, ninsori slabe, de scurtă durată, local în vest, nord și centru. Vânt cu intensificări pe creste. În zonele joase din sud și sud-est, pe arii restrânse, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură.

Joi

Minima: -18
Maxima: 2

Mai ales noaptea, vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a țării. Izolat va ninge slab în nord, centru, est și la munte. Vânt cu intensificări la munte și în Deltă. Ceață asociată cu depunere de chiciură, local în zonele joase din sud și sud-est și izolat în rest.

Vineri

Minima: -15
Maxima: 3

Vremea va rămâne geroasă în cea mai mare parte a țării. Înnorări la munte și în regiunile estice, unde izolat va ninge slab. Vânt cu  intensificări la munte, Moldova și Delta Dunării. În zonele joase, dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de ceață și chiciură.

Temperaturile în principalele oraşe:

Bucureşti-5
Craiova-2
Timişoara0
Sibiu-2
Suceava-4
Galaţi-3
Constanţa-2
Cluj-4

×